Find thousands of books, manuscripts, visual materials and unpublished archives from our collections, many of them with free online access.

Rapport van het Koninklijk Geneeskundig Genootschap te London, over de koepok-inëning; met een aanhangsel, behelzende, de gevoelens der Koninklyke Geneeskundige Genootschappen van Edinburg en Dublin, nevens die der Koninklijke Heelkundige Genootschappen van London, Dublin en Edinburg / Vertaald en uitgegeven, door het Genootschap ter Bevordering van de Koepok-inënting te Rotterdam.

  • Royal College of Physicians of London. Library.
Date
1807
  • Books
  • Online

Available online

view Rapport van het Koninklijk Geneeskundig Genootschap te London, over de koepok-inëning; met een aanhangsel, behelzende, de gevoelens der Koninklyke Geneeskundige Genootschappen van Edinburg en Dublin, nevens die der Koninklijke Heelkundige Genootschappen van London, Dublin en Edinburg / Vertaald en uitgegeven, door het Genootschap ter Bevordering van de Koepok-inënting te Rotterdam.

Licence

Public Domain Mark
You can use this work for any purpose without restriction under copyright law.
Public Domain Mark (PDM) terms and conditions https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0
Credit: Rapport van het Koninklijk Geneeskundig Genootschap te London, over de koepok-inëning; met een aanhangsel, behelzende, de gevoelens der Koninklyke Geneeskundige Genootschappen van Edinburg en Dublin, nevens die der Koninklijke Heelkundige Genootschappen van London, Dublin en Edinburg / Vertaald en uitgegeven, door het Genootschap ter Bevordering van de Koepok-inënting te Rotterdam. Public Domain Mark


Where to find it

  • LocationStatusAccess
    Closed stores
    EPB/P/44895

Permanent link