Indberetning til det Norske Medicinske Selskab i Christiania om en med understøttelse af Selskabet foretagen reise for at anstille : undersøgelser angående spedalskhedens årsager, tildels udførte sammen med forstander Hartwig / af G. Armauer Hansen.

Date:
1874
  • Books
  • Online

Available online

view Indberetning til det Norske Medicinske Selskab i Christiania om en med understøttelse af Selskabet foretagen reise for at anstille : undersøgelser angående spedalskhedens årsager, tildels udførte sammen med forstander Hartwig / af G. Armauer Hansen.

Licence

Public Domain Mark
You can use this work for any purpose without restriction under copyright law.
Public Domain Mark (PDM) terms and conditions https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0
Credit: Indberetning til det Norske Medicinske Selskab i Christiania om en med understøttelse af Selskabet foretagen reise for at anstille : undersøgelser angående spedalskhedens årsager, tildels udførte sammen med forstander Hartwig / af G. Armauer Hansen. Public Domain Mark

About this work

Publication/Creation

Christiania : Det Steenske Bogtr, 1874.

Physical description

88, liii pages

Notes

Lang: Danish
Bndg: Bound with other works
Note: 'Trykt paa selskabets bekostning og udgivet som 9de hefte af Norsk Magazin for Lägevidenskaben, 3die Rkke 4de Bind'

Type/Technique

Languages

Where to find it

Location of original

This material has been provided by the Royal College of Physicians of Edinburgh. The original may be consulted at the Royal College of Physicians of Edinburgh.

Permanent link